A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 03.02.2022 18:13
Кількість переглядів: 553

         Фото без опису

        Сьогодні, 03 лютого, в громадській приймальні відбулося п’ятнадцяте засідання виконавчого комітету Улашанівської  сільської  ради VIII скликання.

        Засідання відбулося під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука. Всього взяло участь у засіданні 14 членів виконкому.

        У ході проведення засідання присутні детально розглянули 18 питань порядку денного з різних сфер життєдіяльності громади та прийняли відповідні рішення.

       Зокрема, члени виконкому розглянули питання стосовну ходу виконання ряду цільових програм за минулий рік: «Про хід виконання Програми запобігання та зменшення впливу надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в Улашанівській сільській раді на 2019-2022 роки за 2021 рік», «Про хід виконання Програми розроблення (оновлення) містобудівної документації на підвідомчій території Улашанівської сільської ради на 2020-2023 роки за 2021 рік», «Про хід виконання Програми розвитку земельних відносин на території Улашанівської сільської ради на 2020-2023 роки за 2021 рік», «Про хід виконання Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги жителів Улашанівської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки, за 2021 рік», «Про хід виконання Програми забезпечення медичними препаратами хворих на цукровий і нецукровий діабет жителів Улашанівської сільської ради на 2021-2026 роки, за 2021 рік, «Про виконання Цільової програми забезпечення чергових призовів громадян Улашанівської ОТГ на строкову військову службу на 2020-2024 роки, за 2020-2021 роки», «Про виконання Програми  відзначення державних та професійних свят, представницьких витрат та інших видатків, пов’язаних з діяльністю Улашанівської сільської ради за 2019 рік», а також  цієї ж програми за 2020-2021 роки, «Про виконання Програми організації та проведення громадських робіт на території Улашанівської сільської ради  на 2021 рік».

        Окрім того, члени виконавчого комітету розглянули рішення  «Про внесення змін до Програми запобігання та зменшення впливу надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в Улашанівській сільській раді на 2019-2022 роки» та заслухали інформацію про оперативний штаб Улашанівської сільської ради з підготовки до пропуску льодоходу, весняної повені та паводку у 2022 році.

       У ході засідання присутні також розглянули рішення щодо схвалення проекту рішення сільської ради «Про виконання бюджету Улашанівської сільської ради за 2021 рік».

         Присутні також розглянули питання «Про Програму організації та проведення громадських робіт на території Улашанівської сільської ради  на 2022 рік», а також про затвердження переліку видів громадських робіт та переліку роботодавців за участю яких планується організація громадських робіт у 2022 році.

       Члени виконавчого комітету також заслухали та проаналізували інформацію про  підсумки роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Улашанівської сільської ради за  2021  рік.

        Одним із важливих питань, яке розглянули члени виконкому, став початок розробки Стратегії розвитку Улашанівської  територіальної   громади   на 2023-2029 роки.

       З усіма прийнятими рішеннями виконавчого комітету можна ознайомитися на офіційному web-сайті Улашанівської громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь