A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛАСЯ ЧОТИРНАДЦЯТА СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 11.02.2022 16:11
Кількість переглядів: 652

Фото без опису

 

       Сьогодні, 11 лютого, під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука, відбулася чотирнацята сесія VIII скликання Улашанівської сільської ради.

       Усього у сесійному засіданні взяли участь 15 депутатів. На його розгляд було винесено 56 питань порядку денного.

       На попередньо проведених засіданнях постійних депутатських комісій усі питання порядку денного були вивчені та надано детальні пропозиції.

        На початку засідання присутні заслухали інформацію від начальника Шепетівського районного управління ГУ ДСНС України в Хмельницькій області Віктора Матвійчука стосовно створення протипожежних добровольчих дружин на території Улашанівської ТГ.

        Далі до присутніх звернулися ветерани АТО/ООС - депутат Шепетівської районної ради Федір Савицький та представник ГО «Славутське міськрайонне об’єднання учасників бойових дій АТО та ООС» Юрій Ніколєнко стосовно підписання Меморандуму щодо територіальної оборони, яка має бути направлена на створення навчального центру для військової підготовки молоді.

         В ході сесійного засідання депутати розглянули, прийняли до відома та затвердили низку цільових програм, спрямованих на  розвиток Улашанівської громади у різних сферах, тощо, а також розглянули та прийняли відповідні рішення щодо блоку земельних питань.

        Окрім того, депутати проголосували стосовно зняття з контролю депутатського запиту депутата Улашанівської сільської ради Анатолія Почекети щодо зміни маршруту шкільного автобуса як такого, що було вирішене.

         Згідно протокольного рішення державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 08.02.2022 року №4 на території Хмельницької області встановлено «червоний» рівень епідемічної безпеки.

         Усі прийняті депутатами рішення будуть оприлюднені на офіційному сайті Улашанівської територіальної громади згідно регламенту.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь