A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ П’ЯТНАДЦЯТОЇ СЕСІЇ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 17.02.2022 13:59
Кількість переглядів: 455

      Сьогодні, 17 лютого, в приміщенні громадської приймальні  відбулося пленарне  засідання позачергової п’ятнадцятої сесії Улашанівської сільської ради під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука, за участі 15 депутатів.

        На його розгляд висунуто 2 питання порядку денного, які стосувалися дискваліфікації переможців земельних торгів СФГ «Віта» та СФГ «Мендрик А.О.» як таких, що не  підписали відповідні протоколи у встановлені строки.

       За ініціативою сільського голови, в Різному депутати також розглянули питання про врегулювання деяких питань оренди комунального майна Улашанівської сільської ради.

       Перед сесією відбулося засідання постійної комісії з питань комунальної власності, землеустрою та природокористування,  транспорту, будівництва і житлово-комунального господарства під головуванням голови цієї постійної комісії Олександра Гарбарука, яка детально вивчила вказані питання.

        Користуючись нагодою, після завершення сесійного засідання сільський голова Микола Гизимчук привітав депутата Улашанівської сільської ради VIII скликання, воїна-інтернаціоналіста Юрія Ковальчука з нагоди Дня виведення радянських військ з республіки Афганістан, який відзначали 15 лютого.

        Усі прийняті депутатами рішення будуть оприлюднені на офіційному сайті Улашанівської територіальної громади згідно регламенту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь