A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ЗВЕРНЕННЯ З НАГОДИ ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Дата: 14.03.2022 09:46
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

 

Дорогі захисники! Шановні жителі Улашанівської громади!

 

         Сьогодні, 14 березня, наша країна відзначає День українського добровольця. Саме у ці дні вісім років тому розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону, який сформувався з лав самооборони Майдану. Вчителі, лікарі, студенти, підприємці, інженери рушили з барикад у центрі Києва на Донбас – боронити нашу державу. Це були люди, які за покликом власного серця стали на захист рідної Батьківщини, її незалежності, суверенітету та територіальної цілісності.

         Завдяки своїй мужності, патріотизму добровольці стали гордістю нашого народу, адже вони за покликом серця встали на захист майбутнього країни і сьогодні з честю і гідністю виконують свій громадянський і військовий обов’язок, мужньо протистоять російському агресору. Уся Україна зараз на передовій, як добровольці!

         Чимало військовослужбовців поклали за нашу землю своє життя. Схиляємо голову перед їх світлою пам’яттю. Вони завжди залишаться в наших серцях.

           Вічна пам’ять загиблим героям!

           Низький уклін та щирі вітання усім нашим землякам – добровольцям, волонтерам, військовим за самовідданість та мужність, за безкорисливу, свідому, добровільну працю на благо нашої держави.

           Миру і злагоди рідній українській землі!

 

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь