A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Славутське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Хмельницькій області інформує: Рішенням Уряду щомісячні страхові випадки потерпілим на виробництві збільшено на 14 %

Дата: 21.03.2022 14:50
Кількість переглядів: 943

Фото без опису

       Щомісячні страхові виплати для потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві або профзахворювань та їх родин, які фінансуються Фондом соціального страхування України, зростуть на 14%.

        Попри умови воєнного стану фахівці ФССУ вже почали проведення перерахунку, після завершення якого середній розмір щомісячної страхової виплати збільшиться на 647 гривень.

        Відповідне рішення про проведення перерахунку Кабінет Міністрів України затвердив 05.03.2022 року. Прийнятий проект постанови Мінсоцполітики розробило на виконання Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування».

        Підвищені виплати за березень потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також члени їх родин отримають у квітні. Нагадаємо, фінансування таких виплат здійснюються Фондом у наступному місяці за попередній.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь