A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Шановні жителі Улашанівської громади!

Дата: 21.04.2022 14:01
Кількість переглядів: 501

 

Фото без опису

 

       24 лютого наше життя змінилося назавжди.  І ось уже розпочалася п’ятдесят сьома доба героїчного протистояння Українського народу повномасштабній збройній агресії російської федерації. За героїчним протистоянням України спостерігає увесь світ!

       Не зважаючи на численні переваги ворога, ми впевнені, що наша держава переможе! Ми віримо нашим Збройним Силам, ми віримо силовим структурам і Президенту, ми віримо у народ, які до останньої краплі крові відстоюватимуть свою Батьківщину!

       Багато українців боронить нашу державу зі зброєю в руках, вступивши до лав ЗСУ або територіальної оборони. Зі свого боку хочу запевнити, що органи місцевого самоврядування були, є і будуть проукраїнськими! Ми не допустимо ворога на свою територію! Ми впевнені в собі, впевнені в Перемозі!

         Впевнені і у тому, що окрім безпосереднього фронту бойових дій, не менш важливим є стабільна робота органів місцевого самоврядування, найпершим і найважливішим завданням яких сьогодні є допомога Збройним силам України та організація роботи територіальної оборони.

        Незважаючи на непросту обстановку у державі, у дистанційній формі відбувається освітній процес у закладах загальної середньої освіти Улашанівської сільської ради.

        Велика увага у громаді зосереджена на соціальному захисті населення.

       Зважаючи на велику кількість людей, які змушені залишити власні домівки у зв’язку з проведенням бойових дій, у громаді організована видача довідок про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб.

        Дякуємо жителям громади, що в такий важкий час надали прихисток для людей, які вимушено покинули свій дім, а також усім нашим громадянам за надану гуманітарну допомогу для Збройних сил України та постраждалих від збройної агресії російської федерації.

       Окрім того, виконавчим комітетом Улашанівської сільської ради було прийнято рішення про звільнення одиноких громадян, що не мають рідних, які повинні забезпечити їм догляд і допомогу та осіб, які досягли 80-річного віку і старших від сплати за надання соціальних послуг комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Улашанівської сільської ради».

       Спільними зусиллями ми надаємо неабияку підтримку нашим військовим, а також тим, хто через війну втратив дах над головою.

         Ми робимо усе можливе, щоб наблизити Перемогу над російським агресором! Все буде Україна!

 

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь