A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ЗВЕРНЕННЯ З НАГОДИ 36-ОЇ РІЧНИЦІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

Дата: 26.04.2022 08:46
Кількість переглядів: 622

Фото без опису

Шановні ліквідатори наслідків Чорнобильської катастрофи!

        26 квітня – День пам’яті Чорнобильської трагедії. Ця найбільша техногенна катастрофа за всю історію ядерної енергетики у світі спричинила забруднення навколишнього середовища, на довгі роки перетворивши територію довкола станції на зону відчуження. Катастрофа позбавила домівок тисячі людей. Проте найголовніше – забрала та покалічила людські невинні життя.

       Хтозна якими були б наслідки аварії на енергоблоці №4 ЧАЕС, якби в поєдинок із розбурханим атомом із перших хвилин не вступили тисячі людей, серед яких були й наші земляки.

       Багато жителів нашої громади без вагань і роздумів, усвідомлюючи всю складність ситуації, нехтуючи власною безпекою, стали ліквідаторами техногенного лиха, заплативши за порятунок світу найдорожчим. Багато з них, на жаль, передчасно пішли з життя, інші хворіють та потребують  медичного обслуговування, а найголовніше – уваги.

      І саме тому, сьогодні ми низько схиляємо голови перед ліквідаторами Чорнобильської катастрофи, сердечно дякуємо за мужність і відвагу, за виконаний громадянський обов’язок, за врятоване вами людство.

      Низький уклін усім, хто боровся та переміг у нерівному бою зі страшною ядерною стихією й світла пам’ять тим, чиє життя обірвалося внаслідок Чорнобильської катастрофи.

      Від душі бажаємо кожному з вас міцного здоров’я, достатку і злагоди в родинах!

 

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь