A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

В УЛАШАНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПОПРОЩАЛИСЯ ІЗ ЗАХИСНИКОМ

Дата: 27.04.2022 15:07
Кількість переглядів: 1211

       Фото без опису

       Війна в Україні, розпочата російською федерацією, продовжує свої гіркі жнива… Українська земля втрачає своїх синів-захисників, які у мужньому протистоянні підступному ворогу, жертвують найдорожчим – своїм життям заради мирного неба над Батьківщиною.

       Чергова гірка звістка про загибель земляка знову сколихнула Улашанівську громаду. 22 квітня у бою на Харківщині поблизу населеного пункту Слатине внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинув 43-річний Андрій Анатолійович КОНДІТЄРОВ (26.10.1978 р.н.), солдат, механік-водій гірсько-штурмового взводу 128 ОГШБ.

       Бойові побратими, близькі, рідні, друзі згадують Андрія Анатолійовича як мужнього патріота своєї країни, сміливого, рішучого, наполегливого, який завжди вміло виконував усі бойові завдання.  

       Десять років він працював у пожежній частині у Славуті, згодом на різних роботах та допомагав батькам у веденні домашнього господарства. У 2019 році пішов на військову службу за контрактом, брав участь у бойових діях на Донеччині. Після повномасштабного вторгнення ворога на нашу землю воював за Київщину та Сумщину. По собі лишив сина Максима, який за прикладом батька теж став на захист своєї Батьківщини.

       Провели земляка у рідному селі Дятилівка, де наразі проживають батьки Героя Марія Іванівна та Анатолій Павлович, який теж у минулому військовий. Громадське прощання із захисником відбулося у місцевому храмі Святої Параскеви. Поховали мужнього захисника на місцевому кладовищі з усіма військовими почестями.

       Схиляючись у скорботі та розділяючи біль непоправної втрати, Улашанівська територіальна громада висловлює щирі співчуття родині і близьким загиблого.

       Царство небесне і вічна пам’ять Герою, який понад усе любив Україну і поклав своє життя за її мирне майбутнє!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь