ВІДНОВЛЕНО НАДАННЯ ПОСЛУГ ІЗ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ, ФІЗИЧНИХ ОСІБ-ПІДПРИЄМЦІВ ТА ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ РЕЧОВИХ ПРАВ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО

Дата: 26.05.2022 08:37
Кількість переглядів: 273

     Фото без опису

      Відповідно до наказів Міністерства юстиції України від 11.05.2022 року №1871/5 та від 21.05.2022 року № 2035/5 державним реєстратором реєстраційного відділу виконавчого комітету Улашанівської сільської ради відновлено надання послуг з державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.

        Також за зверненнями фізичних та юридичних осіб у встановленому порядку надається інформація з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань та Державного реєстру речових прав.

       Для отримання консультацій звертатися м. Славута, вул. Козацька, 40 (приміщення громадської приймальні Улашанівської сільської ради), додаткова інформація за телефоном: (098) 974-06-79.

 

Реєстраційний відділ виконавчого

комітету Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь