A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!

Дата: 31.05.2022 11:15
Кількість переглядів: 600

Фото без опису

 

Дорогі  учні! Шановні педагоги і батьки!

 

     Сьогодні, 31 травня, завершується 2021/2022 навчальний рік. Від працівників виконавчого комітету, депутатського корпусу Улашанівської сільської ради та себе особисто висловлюю глибоку вдячність усім педагогам нашої громади. Силою вашої думки та теплом душі твориться майбутнє країни!

      Це непростий для усіх нас рік, який розпочався в реаліях пандемії коронавірусу, а завершується у грізний час героїчної боротьби українського народу проти  збройної агресії з боку російської федерації. Ми завершуємо цей навчальний рік з вірою у Перемогу, з вірою у світле майбутнє для усіх нас, українців.

      У той час, коли військові протистоять підступному ворогові, педагоги спільно з батьківською громадськістю працюють на своєму, педагогічному фронті, плекаючи майбутні покоління Українців.

      Для багатьох школярів останній дзвоник сповістив про чудовий відпочинок на канікулах, а для випускників він насправді є останнім, адже позаду залишається найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Перед випускниками відкривається шлях у самостійне доросле життя. Тож, нехай він буде щасливим, сповненим гарними подіями і здобутками.

       Бажаю усім, учням, педагогам, батькам віри і впевненості у завтрашньому дні. Зичу вам добра й благополуччя, здоров’я і миру у ваших домівках.

Все буде Україна!

 

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь