A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 28.06.2022 09:24
Кількість переглядів: 545

Фото без опису

        Дорогі жителі Улашанівської громади! Вітаємо вас із визначним національним святом – 26-ю річницею Дня Конституції України, яке ми святкуємо щорічно 28 червня.

       Ухвалення Верховною Радою України 1996 року Основного закону стало важливою віхою українського державотворення. Адже цей головний документ є гарантом державності і демократії, незалежності і соборності України.

       День Конституції ми не маємо сприймати як свято на честь нормативного акту. Нехай для нас він стане днем затвердження наших прав і свобод,  ствердження того, − як зазначено у статті 3 Конституції України − що «людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю».

       На жаль, демократичний розвиток нашої держави ніколи не був легким. Затвердивши соборність та свободу понад два десятки років тому, сьогодні ми змушені доводити своє право на свободу і незалежність у кривавій неоголошеній війні з російським агресором.

       Віримо в Перемогу! Пишаємося своєю країною! Лише спільними зусиллями можемо зробити усе можливе, щоб наступні покоління українців пишалися тим, що живуть на рідній землі!

 

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь