A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПИШАЄМОСЯ ЗОЛОТИМ МЕДАЛІСТОМ!

Дата: 28.06.2022 18:03
Кількість переглядів: 1499

Фото без опису

       Випускний вечір – неповторне свято юності, до якого одинадцять років, як по сходинках, доводиться підніматися випускникам.

       Сьогодні, 28 червня, цей особливий день настав і для учнів 9-11 класів закладів освіти Улашанівської громади, зокрема і для вихованців Хоровецького ліцею.

       Цього дня відбувся вечір вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту.

       На святі були присутні сільський голова  – Микола Гизимчук, заступник сільського голови Дмитро Бойчак та староста села Яків Поліщук, які привітали випускників і вручили свідоцтва.

       Гарний та святковий настрій усім присутнім подарували вихованці шкільного гуртка «Усмішка», які виконали пісні та танці.

       Багато теплих та вдячних слів прозвучало з вуст випускників на адресу вчителів та батьків. Випускники ж отримали благословення на довгу щасливу життєву дорогу від батьків та своїх педагогів.

       Сільський голова Микола Гизимчук щиро привітав випускників та їхніх батьків з цим особливо хвилюючим святом, побажав мирного неба, міцного здоров’я,  натхнення та віри в краще майбутнє, а також подякував за самовіддану працю педагогам ліцею.

       Надзвичайно приємним моментом на святі стало вручення сільським головою Миколою Гизимчуком Золотої медалі «За високі досягнення у навчанні» учню 11-го класу Хоровецького ліцею Максимові Середюку. Радіємо успіхам талановитого випускника. Вдячні педагогам за невтомну працю!

       Тепла та чуттєва атмосфера панувала  впродовж усього свята. Щиро бажаємо усім випускникам щедрої долі та щастя у всьому!  В добру путь, дорогі наші випускники. Мирного неба над головою!

       Наша держава зараз переживає непрості часи. Тож пам’ятаймо, урочисте свято насамперед відбулось завдяки нашим Захисникам, які зараз боронять Україну!

Віримо у Збройні Сили! Разом прямуємо до Перемоги!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь