Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ УКРАЇНСЬКИХ МИРОТВОРЦІВ

Дата: 15.07.2022 08:31
Кількість переглядів: 264

 

 

Фото без опису

Шановні миротворці, ветерани-учасники миротворчих операцій!

        15 липня – День українських миротворців! Саме цього дня 1992 року на прохання Генерального секретаря Організації  Об’єднаних  Націй два літаки з 42-ма військовослужбовцями Збройних сил України на борту вилетіли до Боснії. Так почалась історія участі національного миротворчого контингенту у міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки.

        Ця дата покликана віддати належне самопожертві і самовідданості українських миротворців, які несли службу по всьому світу. Вони завжди в епіцентрі подій і готові прийти на допомогу тим, хто її потребує. Миротворча діяльність українських захисників високо оцінена міжнародними організаціями та країнами-партнерами.

       Сьогодні, коли Україна протистоїть повномасштабному вторгненню росії, ми гостро відчули ціну миру! Ми боремося за право на незалежне мирне життя, відстоюємо право українського народу на вибір – жити у вільній європейській  країні!

       Щира подяка вам, дорогі миротворці, за відвагу, стійкість, мужність і героїзм, проявлені у боротьбі за мир. Бажаємо вам та вашим родинам здоров’я, щастя та Божого благословення!

       Схиляємо голови перед Героями, які загинули, виконуючи благородну місію захисту миру! Ваш подвиг ніколи не буде забутий.

Слава воїнам-миротворцям!

Україні слава!

 

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь