ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ БУХГАЛТЕРА

Дата: 16.07.2022 09:03
Кількість переглядів: 412

Фото без опису

Шановні бухгалтери!

     Сьогодні, 16 липня, ви відзначаєте своє професійне свято – День бухгалтера! Тож прийміть щирі вітання та слова вдячності за сумлінну і  кропітку працю.

     Завдяки вашій злагодженій роботі та спільним зусиллям реалізовуються державні і місцеві програми. Ви забезпечуєте чіткий контроль бюджетних надходжень та видатків, своєчасність податкових платежів, тримаєте руку на фінансовому пульсі нашої громади.

     З нагоди професійного свята, дякуємо всім бухгалтерам громади за скромну, але вкрай необхідну працю, яка основана на найвищих моральних цінностях: порядності, чесності та принциповості.

     У цей святковий день бажаємо вам міцного здоров’я та родинного затишку, прихильності долі на довгі роки і шани від людей. Добробуту, процвітання, рівноваги та творчого неспокою!

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь