A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ БУДІВЕЛЬНИКА

Дата: 14.08.2022 10:19
Кількість переглядів: 420

Фото без опису

Шановні працівники будівельної галузі!

Традиційно у другу неділю серпня ви відзначаєте своє професійне свято. Будівельники – представники мирної й творчої професії, яка в усі часи була й залишається однією із найбільш шанованих і найпочесніших.

Своїми руками ви створювали минуле і продовжуєте будувати майбутнє великих міст та невеликих сіл. Навіть у складний для нашої держави час, коли будівельна галузь зіштовхнулася з багатьма викликами, ви продовжуєте успішно працювати.

Неможливо сьогодні уявити розвиток громади без існування будівельної галузі. Ті, хто будує житло, школи, дитячі майданчики, дороги, забезпечують надійну основу для подальшого розвитку суспільства, створюють комфорт і зручності для наших жителів.

З почуттям глибокої вдячності за неоціненний вклад у розбудову рідного краю бажаємо вам натхнення, творчих успіхів, родинної злагоди, добробуту, вірних друзів та надійних партнерів у ваших добрих справах!

Зі святом! Разом прямуємо до Перемоги!

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь