ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПІДПРИЄМЦЯ

Дата: 04.09.2022 11:14
Кількість переглядів: 483

 

Фото без опису

Шановні підприємці!

      У цю гарну вересневу пору ви відзначаєте своє професійне свято – День підприємця!

       Цього дня ми адресуємо свої вітання енергійним, ініціативним людям, які своєю  повсякденною  наполегливою працею працюють  у напрямку розвитку рідного краю, створюють робочі місця, втілюють в життя нові ідеї та проекти.

       Безумовно, підприємництво – це вибір людей, які шукають можливості та реалізовують нові ідеї. Це щоденні виклики та рішення, самореалізація, вирішення комплексу соціальних завдань, а також створення нових робочих місць.

        Немає сумніву у тому, що війна в Україні негативно позначилася і на місцевому бізнесі, але ви робите усе можливе аби не лише розвивати свою справу, а й наповнювати місцевий бюджет та допомагати нашим Збройним Силам.

       З нагоди професійного свята хочемо висловити щирі слова вдячності за співпрацю у напрямку економічного розвитку громади, за підтримку, яку ви надаєте закладам та установам соціальної сфери.

       Бажаємо вам, шановні підприємці, міцного здоров'я, щастя, миру, злагоди у родинах, успіхів та нескінченної ділової енергії для втілення нових бізнес-проєктів!

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь