A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПІДПРИЄМЦЯ

Дата: 04.09.2022 11:14
Кількість переглядів: 440

 

Фото без опису

Шановні підприємці!

      У цю гарну вересневу пору ви відзначаєте своє професійне свято – День підприємця!

       Цього дня ми адресуємо свої вітання енергійним, ініціативним людям, які своєю  повсякденною  наполегливою працею працюють  у напрямку розвитку рідного краю, створюють робочі місця, втілюють в життя нові ідеї та проекти.

       Безумовно, підприємництво – це вибір людей, які шукають можливості та реалізовують нові ідеї. Це щоденні виклики та рішення, самореалізація, вирішення комплексу соціальних завдань, а також створення нових робочих місць.

        Немає сумніву у тому, що війна в Україні негативно позначилася і на місцевому бізнесі, але ви робите усе можливе аби не лише розвивати свою справу, а й наповнювати місцевий бюджет та допомагати нашим Збройним Силам.

       З нагоди професійного свята хочемо висловити щирі слова вдячності за співпрацю у напрямку економічного розвитку громади, за підтримку, яку ви надаєте закладам та установам соціальної сфери.

       Бажаємо вам, шановні підприємці, міцного здоров'я, щастя, миру, злагоди у родинах, успіхів та нескінченної ділової енергії для втілення нових бізнес-проєктів!

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь