A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 12.09.2022 14:18
Кількість переглядів: 663

Фото без опису

       Сьогодні, 12 вересня, в громадській приймальні відбулося двадцять дев’яте засідання виконавчого комітету Улашанівської  сільської  ради VIII скликання, яке провів сільський голова Микола Гизимчук.

      Всього взяло участь у засіданні 13 членів виконкому.

      У ході його проведення присутні детально розглянули 14 важливих питань порядку денного, які стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

      Зокрема, члени виконавчого комітету розглянули питання щодо підтримки двох цільових програм – Програми покращення надання медичної допомоги вторинного рівня жителям Улашанівської сільської ради на 2022 рік та внесення змін до Програми сприяння матеріально-технічному забезпеченню військової частини ЗСУ А 1358.

       Далі присутні детально розглянули наступні питання порядку денного щодо внесення змін до сільського бюджету на 2022 рік; про надання погодження фізичній особі-підприємцю Хочаю О.А. на здійснення виїзної торгівлі з автомобіля; про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 07.02.2019 № 14 «Про утворення комісії по обстеженню зелених насаджень, що підлягають видаленню на території Улашанівської сільської ради»; про організацію та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Улашанівської сільської ради.

       Низка питань, які пропонувалися до розгляду на засіданні виконавчого комітету, стосувалися соціального захисту населення, а саме: звільнення від обов’язків опікуна над дітьми-сиротами, встановлення опіки над дітьми-сиротами, а також про зміну статусу дитини, позбавленої батьківського піклування на статус дитини-сироти.

      Окрім того, присутні детально розглянули питання  про затвердження розпорядження  сільського голови; визначення переліку та обсягу закупівель, що необхідно здійснити для потреб Улашанівської сільської ради; утворення субланки Улашанівської сільської ради Шепетівської районної ланки Хмельницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

     З усіх розглянутих питань члени виконавчого комітету прийняли відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному web-сайті Улашанівської громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь