ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 12.09.2022 14:18
Кількість переглядів: 722

Фото без опису

       Сьогодні, 12 вересня, в громадській приймальні відбулося двадцять дев’яте засідання виконавчого комітету Улашанівської  сільської  ради VIII скликання, яке провів сільський голова Микола Гизимчук.

      Всього взяло участь у засіданні 13 членів виконкому.

      У ході його проведення присутні детально розглянули 14 важливих питань порядку денного, які стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

      Зокрема, члени виконавчого комітету розглянули питання щодо підтримки двох цільових програм – Програми покращення надання медичної допомоги вторинного рівня жителям Улашанівської сільської ради на 2022 рік та внесення змін до Програми сприяння матеріально-технічному забезпеченню військової частини ЗСУ А 1358.

       Далі присутні детально розглянули наступні питання порядку денного щодо внесення змін до сільського бюджету на 2022 рік; про надання погодження фізичній особі-підприємцю Хочаю О.А. на здійснення виїзної торгівлі з автомобіля; про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 07.02.2019 № 14 «Про утворення комісії по обстеженню зелених насаджень, що підлягають видаленню на території Улашанівської сільської ради»; про організацію та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Улашанівської сільської ради.

       Низка питань, які пропонувалися до розгляду на засіданні виконавчого комітету, стосувалися соціального захисту населення, а саме: звільнення від обов’язків опікуна над дітьми-сиротами, встановлення опіки над дітьми-сиротами, а також про зміну статусу дитини, позбавленої батьківського піклування на статус дитини-сироти.

      Окрім того, присутні детально розглянули питання  про затвердження розпорядження  сільського голови; визначення переліку та обсягу закупівель, що необхідно здійснити для потреб Улашанівської сільської ради; утворення субланки Улашанівської сільської ради Шепетівської районної ланки Хмельницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

     З усіх розглянутих питань члени виконавчого комітету прийняли відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному web-сайті Улашанівської громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь