Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАЛИ ЛІСІВНИКІВ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 16.09.2022 17:56
Кількість переглядів: 679

Фото без опису

      Традиційно у третю неділю вересня в Україні відзначають День працівника лісу - професійне свято працівників лісового господарства, лісової та деревообробної промисловості України, яке цього року припадає на 18 вересня.

      Сьогодні, 16 вересня, з цієї нагоди відбулись урочистості в актовій залі Державного підприємства «Славутське лісове господарство».

      Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Оксана Олінійчук узяла участь в урочистостях та привітала увесь колектив держлісгоспу з професійним святом і побажала подальших успіхів у роботі та високого визнання почесної праці лісівників в умовах непростого сьогодення.

      За сумлінну і плідну працю в галузі лісового господарства та активну життєву позицію грамотою Улашанівської сільської ради та цінним подарунком відзначено Анатолія СИДОРЧУКА та Руслана КУЖЕЛЯ, вальників лісу Державного підприємства «Славутське лісове господарство».

      Дорогі лісівники, нехай цей святковий день буде наповнений гідним визнанням вашого професійного внеску у загальнодержавну справу! Добробуту вам і благополуччя, родинного затишку і тепла, міцного здоров’я, щасливої долі і впевненості у завтрашньому дні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь