A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАННЯ З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ

Дата: 25.09.2022 09:55
Кількість переглядів: 284

Шановні працівники закладів дошкільної освіти Улашанівської громади!

      Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем дошкілля! Щодня  ви віддаєте тепло своїх сердець дітям. Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом душі, наполеглива і натхненна праця, що збагачує світ мудрістю і милосердям.

       На плечі вихователя  покладено одне з найважливіших і найвідповідальніших завдань – виховання наймолодших громадян нашої держави. Саме вони формують особистості, сіють у душі дітей зерна добра та любові.

        Тож, сьогодні, у такий світлий день, висловлюємо щиру вдячність всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу,  благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння,  наполегливість і високий професіоналізм. І нехай ваша робота зовсім не легка, але ви її виконуєте на «відмінно». Щиро бажаємо вам міцного здоров'я, добробуту, терпіння, успіхів, щастя і радості. Нехай у ваших оселях панують світло і злагода, а в серці добро і мудрість.

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь