ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Дата: 30.09.2022 11:40
Кількість переглядів: 417

 

Фото без опису

    Дорогі педагоги та ветерани педагогічної праці!

    За чудовою традицією на початку жовтня ми зі словами вдячності й любові звертаємося до вас – людей, які вибрали благородну професію педагога, адже цієї неповторної осінньої пори ви відзначаєте своє професійне свято – День працівників освіти.

     Праця учителя є найбільшим скарбом суспільства. Саме ви, шановні освітяни, відкриваєте перед здобувачами освіти стежину до знань, даєте перші та незабутні уроки чесності і справедливості, прививаєте любов до батьків та рідної землі. На вас покладена велика відповідальність – ви плекаєте майбутнє нашої громади.

     Від щирого серця вітаємо вас з Днем вчителя! Нехай ваша праця завжди цінується, ваші старання та надії неодмінно будуть виправдані і у вашому житті завжди буде присутній чарівний світ добра і щастя! Мирного неба! Слава Україні!

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь