A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Зі святом! З Днем усиновлення!

Дата: 30.09.2022 11:37
Кількість переглядів: 258

Фото без опису

      Шановні усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки!

      Сьогодні, 30 вересня, в день святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, ми щороку відзначаємо День усиновлення. Імена цих святих уособлюють найкращі людські чесноти, що приймають у родини дітей, які за різних життєвих обставин втратили свою сім’ю.

      Кожна дитина потребує родинного тепла і турботи. Сім’я, мама і тато – міцні крила в долі дитини, які обіймуть, захистять та поведуть у самостійне життя.  Мамою і татом можна стати, народивши малюка. Водночас стати для дитини батьками можна, усиновивши її. Усиновлення – це один із найважливіших та найщиріших проявів милосердя, що заслуговує глибокої  поваги.

      Війна росії проти України зробила сотні українських дітей сиротами, які глибоко потребують батьківської любові і піклування. Тож, висловлюємо велику вдячність всім небайдужим людям до дитячої долі. Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви даєте кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше – щастя мати родину, тата і маму. Ви відкриваєте дітям своє серце, розділяєте з ними свою любов і душевне тепло.

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь