A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ УКРАЇНИ

Дата: 02.10.2022 09:53
Кількість переглядів: 311

 

Фото без опису

 

Шановні бійці територіальної оборони!

      У першу неділю жовтня у нашій державі відзначається ваше професійне свято – День територіальної оборони України, яка є невід’ємною частиною захисту Батьківщини.

     В силу нав’язаної нам війни, наша країна вступила в криваву боротьбу з російськими загарбниками, що поставило нас перед новими реаліями та викликами. Збройні Сили України та бійці територіальної оборони героїчно б’ються за кожен клаптик нашої землі, захищаючи мирне населення і наше майбутнє.

      Різні за віком, професією та статтю, але об’єднані єдиним бажанням – захистити свої міста і села, тероборонівці волею серця стали супроти підступного російського загарбника. У мирному житті – айтішніки, педагоги, науковці, спортсмени, взяли до рук зброю і стали на захист свого дому від рашистів.

      Слава мужнім захисникам та захисницям, які ціною власного життя виборюють нашу незалежність. Низький уклін батькам, які виростили славних синів та доньок, справжніх патріотів своєї Батьківщини. Тільки разом - ми сила! Ми зможемо вистояти і перемогти в цій війні!

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь