A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПАМ’ЯТЬ ПРО ГЕРОЇВ ЖИВА!

Дата: 07.10.2022 13:46
Кількість переглядів: 611

      Кровопролитна війна, яку ще в 2014 році розв’язала російська федерація, жорстоко забирає життя вірних синів і дочок України, які відважно відстоюють свою рідну землю. Людське життя безцінне. Кожен загиблий за свободу та державність України – це окрема сторінка історії про людину з великим серцем, сповненим патріотизму, сміливості, рішучості!

      Серед тих, кого забрала війна, був і житель села Ногачівка, прапорщик ОЗНАМЕЦЬ Володимир Володимирович, чиє життя трагічно обірвалося 7 жовтня 2014 р. у м. Дебальцеве, Донецької області. Того чорного дня Володимир повертався з Артемівська, куди транспортував поранених. Їхній «Урал» потрапив у засідку, їх обстріляли, хоча на машині були мітки з червоними хрестами.

      До лав ЗСУ був призваний у 5 серпня 2014 року. Він був єдиним саніструктором у роті, старшиною медичної роти 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади. Незважаючи на всі побутові труднощі, регулярні мінометні обстріли він підтримував кожного бійця морально, не давав упасти духом та врятував не одне життя…

      Народився Володимир Ознамець в селі Ногачівка 25 квітня 1974 року. Тут, у рідному селі, закінчив восьмирічну школу. З дитинства знав, що життя пов’яже з медициною. По закінченні сільської школи, продовжив навчання в Славутському ліцеї-інтернаті. Далі вступив до медучилища у місті Антрацит Луганської області, де отримав диплом фельдшера. Далі пройшов строкову службу в армії. Служив у Цвітосі та Шепетівці. Останнє місце медичної служби – Славутська військова частина, після розформування якої він вийшов у запас.

       У пам’яті рідних та близьких Володимир назавжди залишиться оптимістом, щирою людиною з гарним почуттям гумору.

      Указом Президента України № 282/2015 від 23 травня 2015 року, «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі», нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

      15 травня 2018 року в с. Ногачівка на честь Героя відкрито пам’ятний знак.

      Висловлюємо щирі співчуття рідним! Поділяємо біль втрати!

      Ознамець Володимир віддав своє життя за мирне небо над Батьківщиною!

      Пам’ятаймо, яку ціну платять вірні сини України, які протистоять ворогові!

      Слава Україні! Слава Героям!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь