ПРИВІТАННЯ З ВСЕСВІТНІМ ДНЕМ ПОШТОВОГО ЗВ’ЯЗКУ

Дата: 09.10.2022 08:13
Кількість переглядів: 167

Фото без опису

Шановні працівники поштового зв’язку!

      Щиро і сердечно вітаємо вас із професійним святом – Всесвітнім днем пошти, яке щорічно відзначається 9 жовтня!

      Саме цього дня у 1874 року була заснована головна міжнародна поштова організація – Всесвітній поштовий союз, але пошта була і залишається невід’ємною частиною цивілізованого суспільства, однією з найважливіших елементів інфраструктури держави.

      Безумовно, професіоналізм, витримка і відданість професії, притаманні працівникам пошти, дозволять з успіхом вирішувати поставлені завдання. Служба поштового зв’язку не втрачає свого значення, адже листоноші, передусім, несуть тепло людського спілкування доставляючи передплатникам газети і журнали, кореспонденцію, пенсії та грошові допомоги, приймаючи оплату за комунальні та інші послуги. І хоча ця професія не є легкою, але вона потрібна людям.

      Від щирого серця дякуємо всім працівникам і ветеранам поштового зв’язку за нелегку, але дуже важливу для людей працю. Міцного здоров’я Вам, довголіття, особистого щастя, достатку в родинах, успіхів у роботі та радості від спілкування з людьми.

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь