У рамках грантових коштів отриманих від ЄС на базі Красилівського професійного ліцею відкрито багатопрофільний регіональний Центр професійної освіти

Дата: 10.10.2022 14:21
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

     

     7 жовтня перший заступник голови обласної ради Володимир Гончарук взяв участь у відкритті на базі Красилівського професійного ліцею багатопрофільного регіонального Центру професійної освіти.

      У заході взяли участь представники обласної державної адміністрації, Красилівської міської ради, керівники професійно-технічних закладів області.

      У рамках проєкту протягом 2018-2021 років модернізовано приміщення навчального корпусу, майстерні, лабораторій, їдальні.Розроблено гнучкі короткотермінові навчальні плани та програми, впроваджено систему навчання за  принципом: «Освіта впродовж життя».

      Проєкт реалізовувався у рамках грантових коштів отриманих від ЄС у сумі 9,3 млн гривень.

      Даний проєкт спрямований на вирішення проблеми зайнятості працездатного  населення регіону шляхом здобуття якісної освіти в умовах наближених до виробничих та забезпечення  підприємств регіону кваліфікованими кадрами.

      У своєму виступі Володимир Гончарук наголосив на важливості робітничих професій та зазначив, що створення у закладі сучасних умов навчання закладу дасть змогу студентам отримувати професійну освіту з навичками максимально наближеними до реального сектору економіки.

      Державний професійно-технічний навчальний заклад «Красилівський професійний ліцей»  є навчальним закладом другого атестаційного рівня, який здійснює підготовку кваліфікованих робітників, а також підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації робітників і незайнятого населення.

      Для підготовки кваліфікованих робітників проліцензовано 14 професій. Станом на сьогодні у закладі навчається 428 учнів.

      Усього за грантові кошти ЄС було реалізовано подібні проєкти у п´яти закладах професійно-технічної освіти області.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Посилання на джерело: https://km-oblrada.gov.ua/na-bazi-krasylivskogo-profesijnogo-liczeyu-vidkryto-bagatoprofilnyj-regionalnyj-czentr-profesijnoyi-osvity/?fbclid=IwAR0EexER-wI1rvvpmQao-dmLxnizBiHpfta2DJd_lfJ5I_SUMl5sbGcpXO8


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь