A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У рамках грантових коштів отриманих від ЄС на базі Красилівського професійного ліцею відкрито багатопрофільний регіональний Центр професійної освіти

Дата: 10.10.2022 14:21
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

     

     7 жовтня перший заступник голови обласної ради Володимир Гончарук взяв участь у відкритті на базі Красилівського професійного ліцею багатопрофільного регіонального Центру професійної освіти.

      У заході взяли участь представники обласної державної адміністрації, Красилівської міської ради, керівники професійно-технічних закладів області.

      У рамках проєкту протягом 2018-2021 років модернізовано приміщення навчального корпусу, майстерні, лабораторій, їдальні.Розроблено гнучкі короткотермінові навчальні плани та програми, впроваджено систему навчання за  принципом: «Освіта впродовж життя».

      Проєкт реалізовувався у рамках грантових коштів отриманих від ЄС у сумі 9,3 млн гривень.

      Даний проєкт спрямований на вирішення проблеми зайнятості працездатного  населення регіону шляхом здобуття якісної освіти в умовах наближених до виробничих та забезпечення  підприємств регіону кваліфікованими кадрами.

      У своєму виступі Володимир Гончарук наголосив на важливості робітничих професій та зазначив, що створення у закладі сучасних умов навчання закладу дасть змогу студентам отримувати професійну освіту з навичками максимально наближеними до реального сектору економіки.

      Державний професійно-технічний навчальний заклад «Красилівський професійний ліцей»  є навчальним закладом другого атестаційного рівня, який здійснює підготовку кваліфікованих робітників, а також підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації робітників і незайнятого населення.

      Для підготовки кваліфікованих робітників проліцензовано 14 професій. Станом на сьогодні у закладі навчається 428 учнів.

      Усього за грантові кошти ЄС було реалізовано подібні проєкти у п´яти закладах професійно-технічної освіти області.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Посилання на джерело: https://km-oblrada.gov.ua/na-bazi-krasylivskogo-profesijnogo-liczeyu-vidkryto-bagatoprofilnyj-regionalnyj-czentr-profesijnoyi-osvity/?fbclid=IwAR0EexER-wI1rvvpmQao-dmLxnizBiHpfta2DJd_lfJ5I_SUMl5sbGcpXO8


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь