A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 11.10.2022 14:11
Кількість переглядів: 389

Фото без опису

 

      Сьогодні, 11 жовтня, відбулося тридцять перше засідання виконавчого комітету Улашанівської сільської ради. Зважаючи на повітряну тривогу та небезпечну обстановку, керівництвом було прийнято рішення не відриватися від робочого процесу і провести засідання в укритті. Засідання відбулося під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука та за участі 16 членів виконкому.

      Усього присутні розглянули 9 актуальних питань. Зокрема, члени виконавчого комітету зосередили свою увагу  на питанні щодо внесення змін до сільського бюджету на 2022 рік, передачу комп’ютерного обладнання та приладдя, господарських товарів; про внесення змін до декількох рішень виконавчого комітету «Про створення громадської комісії з житлових питань виконавчого комітету Улашанівської сільської ради», «Про уповноважених посадових осіб на складання протоколів про адміністративні правопорушення», «Про утворення координаційного штабу з питань захисту прав дитини в умовах воєнного стану» та «Про утворення адміністративної комісії при виконавчому комітеті». Окрім того, члени виконавчого комітету розглянули питання стосовно оперативного штабу Улашанівської сільської ради з координації дій щодо попередження та ліквідації можливих надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період на 2022/2023 рік, плану роботи виконавчого комітету на IV квартал 2022 року та надали дозвіл на зрізання аварійних дерев.  

      У різному члени виконавчого комітету також зосередили свою увагу на розгляді актуального питання щодо підготовки до нового опалювального сезону з урахуванням небезпеки пошкоджень обладнання критичної інфраструктури.

      З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь