A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

УЛАШАНІВСЬКА ГРОМАДА ПЕРЕДАЛА ЗАХИСНИКАМ НА СХІД АВТОМОБІЛЬ

Дата: 14.10.2022 17:05
Кількість переглядів: 866

 

Фото без опису

      Сьогодні, у День Покрови Пресвятої Богородиці, сталася знакова подія для усієї Улашанівської громади  – захисникам на Схід передано автомобіль Volkswagen Т4, який дуже важливий для військових, адже служитиме їм для забезпечення оперативного реагування під час виконання визначених завдань.

      Автомобіль було придбано на кошти, зібрані жителями громади, працівниками виконавчого комітету, закладів культури та освіти та за допомогою волонтерів, зокрема Володимира Мороля, який доставив цей автомобіль з-за кордону та з перших днів війни тісно співпрацює з нашою громадою на благо спільних інтересів у цей важкий воєнний час.

      Передача автомобіля відбувалася біля громадської приймальні за участі сільського голови Миколи Гизимчука та працівників виконавчого комітету.

      Сільський голова Микола Гизимчук, звертаючись до присутніх, працівників виконавчого комітету, жителів громади та особливо Захисників, щиро привітав зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. У своїй промові він також подякував працівникам виконавчого комітету, закладів освіти та культури, а також усім жителям Улашанівської громади за те, що не стояли осторонь та спільними зусиллями долучилися до збору коштів на автомобіль військовим.   

      До слова, усього після оголошення збору коштів на автомобіль громадою зібрано 203 365 гривень і 100 у.о.

      З них на автомобіль використано 111 тисяч гривень, на його перефарбування витрачено ще 3 тисяч гривень.

       Для потреб військових у автомобіль завантажили 2 буржуйки (6 тисяч) та засоби особистої гігієни (712 гривень). Усього на залишку для подальшої закупівлі необхідного для потреб військових залишилося  82 653 гривень та 100 у.о.

      На довантаження автомобіля за кошти сільської ради закуплено мішки для сміття, цвяхи, планшет, карту пам’яті до нього, плівку поліетиленову, клейку стрічку синього та жовтого кольору, новий комплект зимових шин (80 154, 39 гривень)

     Окрім того, було завантажено продукти харчування: чай, каву, печиво, тушонки, зібрані закладами освіти громади, а також обереги і дитячі малюнки.

      Дорогі жителі Улашанівської громади! Разом ми наближаємо Перемогу!

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

Фото без опису

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь