A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАННЯ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ КУХАРЯ ТА КУЛІНАРА

Дата: 20.10.2022 14:18
Кількість переглядів: 194

Фото без опису

      Немає на землі професії більш почесної та давньої, ніж кухар! Сьогодні, 20 жовтня, своє професійне свято відзначають кухарі та кулінари всього світу. Його заснував конгрес Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств у 2004 році.

      Люди, які присвятили цій професії своє життя, дарують усім радість та насолоду. Хороші кухарі високо затребувані в усі часи. Особливо відповідальною є професія кухаря у закладах освіти громади, адже там навчається молоде покоління, якому потрібно смачне та корисне харчування. Ваша праця – це безліч ситих і задоволених дитячих посмішок, це нові меню і постійне урізноманітнення страв, це користь, а головне, величезна душа вкладена в улюблену справу!

     Дорогі представники смачної професії! Щиро вітаємо вас з професійним святом – Всесвітнім Днем кухаря і кулінара! Нехай ваше життя буде сповнене достатку! Сімейного затишку вам і благополуччя! Будьте завжди ситими, здоровими, веселими і ніколи не втрачайте смаку до життя!

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь