A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ЗВЕРНЕННЯ З НАГОДИ ДНЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБ’ЄДНАНИХ НАЦІЙ

Дата: 24.10.2022 07:32
Кількість переглядів: 90

 

Фото без опису

Шановні жителі Улашанівської громади! 

       Сьогодні, 24 жовтня, відзначається Міжнародний день Організації Об’єднаних Націй. Цього дня 1945 року прийнято Статут ООН – документ, який описує всі цілі та напрями в роботі Організації Об’єднаних Націй. Нагадаємо, що серед інших під документом є й підпис представника України.

      У свідомості кожного громадянина, Організація Об’єднаних Націй – це організація, яка здатна покласти край насильству, зменшити масштаби бідності, сприяти розвитку і забезпеченню рівності та захистити права людини.

      Ми високо цінуємо всебічну допомогу ООН українському народові, особливо після повномасштабного вторгнення росії на Україну, що відбулося 24 лютого. Усього впродовж кількох тижнів мільйони українців втратили свої домівки та засоби існування. Ворог перетворив деякі з процвітаючих і яскравих міст нашої держави на безлюдні та зруйновані міста-привиди. З перших днів війни саме Організація Об’єднаних Націй розгорнула масштабну діяльність з надання допомоги тим, хто був вимушено переміщений або постраждав від війни.

      Жорстока та смертоносна війна показала неабияку мужність і стійкість українського народу перед обличчям лиха, а також безпрецедентну щедрість сусідніх держав, які відчинили свої двері для тих, хто залишили країну.

     Будьмо єдині! Віримо у Перемогу!

 

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь