ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ: ПЕНСІЙНИЙ ФОНД УКРАЇНИ РОЗШИРИВ МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЦИФРОВОГО ПАСПОРТА (ID-КАРТКИ) В «ДІЇ»

Дата: 14.11.2022 09:10
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

      Сервісні центри головних управлінь Пенсійного фонду України отримають додатковий інструмент, за допомогою якого для підтвердження особи відвідувача можуть приймати е-паспорт (ID-картку), сформований в застосунку «Дія».

      Інформаційний обмін між Пенсійним фондом України та Міністерством цифрової трансформації України дозволить зробити більш доступними послуги громадянам, які використовують мобільний застосунок «Дія».

 

Користувач може поділитись копіями таких документів👇:

👉Біометричні паспорти: ІD-картка, закордонний паспорт;

👉Картка платника податків;

👉Довідка ВПО;

👉Свідоцтво про народження дитини.

 

      Шеринг (отримання копій цифрових документів підписаних особистим КЕП) цифрового паспорта в застосунку Дія допоможе зекономити час та убезпечить від помилок у персональних даних. Тепер у сервісному центрі Пенсійного фонду України (ПФУ) також можна ним поділитися.

 

      Як поділитися е-паспортом👇

Відкрийте Дію → клікніть на паспорт → дайте працівнику зчитати штрихкод, або вручну ввести в систему 13-значний код, який розташований під ним. Підтвердити запит на передачу копії паспорта в застосунку «Дія».

От і все, ваша цифрова копія в системі сервісного центру.

      Послуги, які можна отримати з е-паспортом у сервісному центрі ПФУ👇:

👉довідка з реєстру застрахованих осіб (ОК-5, ОК-7, про доходи, витяг з реєстру) з живим підписом і печаткою;

👉оформлення пенсійного посвідчення.

 

      Довідково:

Обмін електронними документами між Пенсійним фондом України та Міністерством цифрової трансформації України запроваджено на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 18.08.2021 № 911 «Про затвердження Порядку формування та перевірки е-паспорта і е-паспорта для виїзду за кордон, їх електронних копій». Обмін здійснюється з дотриманням вимог Законів України «Про електронні довірчі послуги», «Про захист персональних даних», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь