A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Дата: 18.11.2022 14:15
Кількість переглядів: 152

 

Шановні працівники сільського господарства

Улашанівської територіальної громади!

     З почуттям глибокої поваги і шани прийміть від виконавчого комітету Улашанівської сільської ради та від мене особисто щирі вітання з професійним святом – Днем працівників сільського господарства, яке ви відзначаєте у третю неділю листопада. Цього року це свято припадає на  20 листопада!

      Це свято справжніх трудівників та дбайливих господарів, які щодня душею, серцем та щоденною невтомною працею впродовж багатьох століть бережуть нашу благодатну ниву.

    І це не дивно, адже наша щедра українська земля славиться працьовитими, добрими, щирими людьми, які понад усе шанують славні традиції свого народу. Завдяки цим невтомний людям, які трудяться на землі від зорі до зорі, без вихідних та відпусток, на столах є хліб, молоко, м’ясо, овочі та фрукти.

      Бажаємо всім, хто причетний до цієї сфери, – механізаторам, тваринникам, працівникам агропромислового виробництва, керівникам сільськогосподарських та фермерських господарств, ветеранам сільськогосподарської галузі громади міцного здоров’я, щастя, злагоди, миру і добробуту та оптимізму.

      Нехай і в подальшому колосяться щедрими урожаями ваші ниви, втілюються в життя ваші плани, не знають втоми ваші працьовиті руки, а ваша праця й надалі буде спрямована на благо нашої громади та її жителів!

   

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету Улашанівської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь