A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Дата: 21.11.2022 08:43
Кількість переглядів: 197

Фото без опису     

Шановні жителі Улашанівської громади!

 

      Щорічно 21 листопада українці відзначають національне свято, яке прославляє волелюбність і мужність нашого народу, прагнення до демократії, вшановує національні інтереси держави і права людини, – День гідності і свободи.

     Це свято встановлено його на честь одразу двох визначних для України подій: президентських виборів 2004 року, які стали початком Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Ці непрості події в історії нашої держави свідчать про соціальну зрілість українського народу, суспільну відповідальність, готовність до самопожертви та щире прагнення українців жити у вільній країні.

 

      Цього дня ми також вшановуємо Героїв Небесної Сотні і пам’ять загиблого на Євромайдані земляка – Володимира Чаплінського, а також усіх українських воїнів, які воюють проти російського агресора. Вони навіки в пам’яті народу.

     Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у домівках та не згасає віра в щасливе майбутнє держави з гордим ім’ям Україна.

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь