ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 29.11.2022 16:22
Кількість переглядів: 547

 

Фото без опису

      28 листопада відбулось тридцять четверте засідання виконавчого комітету Улашанівської сільської ради під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука. Усього в засіданні взяли участь 13 членів виконкому.

      На порядок денний позачергового засідання виконавчого комітету висунуто 5 важливих питань.

       Зокрема, на розгляд присутніх було висунуто питання про зарахування на квартирний облік дитини, позбавленої батьківського піклування, а також про встановлення опіки над двома дітьми, позбавленими батьківського піклування.

       Окрім того, присутні розглянули питання про внесення змін до Регламенту виконавчого комітету та інших виконавчих органів Улашанівської сільської   ради, щоб у разі потреби (у випадку військових дій, встановлення карантину, загрози життю та здоров’ю учасників  засідання та/або інших форс - мажорних обставин) засідання можуть проводитись в режимі відеоконференції та/або аудіоконференції.

       З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які згідно з регламентом будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь