ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ  ТА ГРОМАДЯН

Дата: 06.12.2022 16:13
Кількість переглядів: 301

Фото без опису

                            

              Центр обслуговування платників Славутської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області в період планових та   аварійних відключень електроенергії працює у звичному режимі, а саме:

 

в понеділок - четвер     з 8.00 до 17.00  (обідня перерва  12.00 -12.45)

в п'ятницю                     з 8.00 до 15.45 (обідня перерва    12.00 -12.45)

 

              В години роботи для юридичних  та фізичних осіб, в тому числі внутрішньо переміщених осіб, надаються адміністративні послуги, усні консультації та приймається податкова звітність.

             Якщо у вас через відключення електроенергії виникають проблеми з реєстрацією податкових накладних, поданням звітності в електронній формі,  то в таких випадках радимо звертатися  до  Центру обслуговування платників Славутської ДПІ ( кабінет 101 та кабінет 102), де створені робочі місця з доступом до інтернету.

             Крім того в Центрі обслуговування платників  можна підзарядити гаджети  і бути завжди на зв'язку та вчасно виконувати податкові зобов'язання, отримувати адміністративні послуги, в тому числі і в електронній формі.

 

Телефони для довідок : 7-12-95, 7-05-26, 7-12-06


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь