A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 07.12.2022 08:00
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

 

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати сільської ради! Дорогі колеги!

 

     Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування, яке ми традиційно відзначаємо 7 грудня. Це свято тих, кому люди на місцях довірили представляти їхні інтереси, розбудовувати села і міста.

      На органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців громади.

      На нас покладена почесна і відповідальна місія – представляти Улашанівську територіальну громаду, знати її проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення.

      Сьогодні це свято є особливим, адже ми живемо і працюємо у той час, коли наша країна у бою з російським окупантом виборює право вільно жити на своїй землі. Маємо пам’ятати, що разом – ми сила, яка зможе подолати усі труднощі на шляху до формування процвітаючої громади та сильної, незалежної держави Україна!

      Усім причетним до цього свята дякуємо за важку, не завжди вдячну і зовні непомітну працю та бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашої громади. Нехай цей урочистий день додасть усім Вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу.

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь