ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 07.12.2022 08:00
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

 

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати сільської ради! Дорогі колеги!

 

     Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування, яке ми традиційно відзначаємо 7 грудня. Це свято тих, кому люди на місцях довірили представляти їхні інтереси, розбудовувати села і міста.

      На органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців громади.

      На нас покладена почесна і відповідальна місія – представляти Улашанівську територіальну громаду, знати її проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення.

      Сьогодні це свято є особливим, адже ми живемо і працюємо у той час, коли наша країна у бою з російським окупантом виборює право вільно жити на своїй землі. Маємо пам’ятати, що разом – ми сила, яка зможе подолати усі труднощі на шляху до формування процвітаючої громади та сильної, незалежної держави Україна!

      Усім причетним до цього свята дякуємо за важку, не завжди вдячну і зовні непомітну працю та бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашої громади. Нехай цей урочистий день додасть усім Вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу.

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь