A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ

Дата: 07.12.2022 12:35
Кількість переглядів: 368

Фото без опису

 

        Сьогодні, 7 грудня, у День працівників органів місцевого самоврядування під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука, відбулася двадцять друга сесія VIII скликання Улашанівської сільської ради.

       Усього у сесійному засіданні взяли участь 19 депутатів. На його розгляд було винесено 21 питання порядку денного.

       На попередньо проведених засіданнях постійних депутатських комісій усі питання порядку денного були вивчені. Стосовно них було надано детальні рекомендації.

        В ході сесійного засідання депутати розглянули, прийняли до відома та затвердили низку цільових програм, спрямованих на  розвиток Улашанівської громади у різних сферах, тощо, а також розглянули та прийняли відповідні рішення щодо низки земельних питань. Також на розгляд депутатів було надано відповідь стосовно депутатського запиту депутата Улашанівської сільської ради Петра Семенчука щодо використання футбольного майданчика поблизу Улашанівського ліцею імені Володимира Марковського.

        Окрім того, присутні розглянули питання, що стосувалися перейменування назв вулиць в селах Улашанівської територіальної громади  Шепетівського району Хмельницької області.

         Усі прийняті депутатами рішення будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Улашанівської територіальної громади згідно регламенту.

 

***

 

        Перед початком сесійного засідання відбулася урочиста частина зі святковими привітаннями та нагородженням з нагоди Дня місцевого самоврядування.

  

       Грамотою Улашанівської сільської ради за багаторічну працю та патріотизм, вагомий  особистий внесок в розвиток місцевого самоврядування громади та з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування:

 

КАШИЦЮ Олександра Олексійовича – депутата Улашанівської сільської ради;

СВІДЗІНСЬКОГО Анатолія Вячеславовича  – депутата Улашанівської сільської ради;

СЕМЕНЮКА Дмитра Леонідовича – депутата Улашанівської сільської ради;

ГАРБАРУКА Олександра Віталійовича – депутата Улашанівської сільської ради;

НЕЧАЯ  Михайла Михайловича – депутата Улашанівської сільської ради.

 

      За сумлінну самовіддану працю в органах місцевого самоврядування, активну громадську позицію, патріотизм та з нагоди Дня місцевого самоврядування Грамотою Улашанівської сільської ради нагороджено:

АДАМЧУК Інну Іванівну – головного спеціаліста з публічних закупівель, написання проектів (грантів) відділу бухгалтерського обліку і звітності та господарського забезпечення виконавчого комітету Улашанівської сільської ради;

ПОЛІЩУК Ганну Петрівну – головного спеціаліста з питань кадрової роботи відділу загальної і організаційної роботи виконавчого комітету Улашанівської сільської ради;

СЕМЕНЧУК Валентину Михайлівну – діловода відділу загальної і організаційної роботи виконавчого комітету Улашанівської сільської ради;

ВІТОШКО Наталію Миколаївну – секретаря керівника відділу загальної і організаційної роботи виконавчого комітету Улашанівської сільської ради;

ЛАВРЕНЧУК Світлану Василівну – діловода реєстраційного відділу виконавчого комітету Улашанівської сільської ради;

МАТВІЙЧУК Наталію Василівну – інспектора з паспортної роботи реєстраційного відділу виконавчого комітету Улашанівської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь