A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ 23 ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ

Дата: 23.12.2022 14:17
Кількість переглядів: 238

 

Фото без опису

     Сьогодні, 23 грудня, відбулося 23 пленарне засідання сесії Улашанівської сільської ради V скликання, яке є заключним у 2022 році. Його провів сільський голова Микола Гизимчук. Участь у сесійному засіданні взяли 16 депутатів.

       Це засідання є надзвичайно важливим, адже головним питанням порядку денного стало прийняття бюджету, за яким житиме громада у 2023 році.

      Перед початком сесії відбулося засідання постійних депутатських комісій, на яких депутати детально розглянули питання порядку денного.

      У ході сесійного засідання депутати розглянули 11 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення, які згідно регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

      Затверджено низку цільових програм, серед яких: «Програма економічного і соціального розвитку Улашанівської сільської ради на 2023 рік», «Програма розвитку культури, мистецтва, туризму та збереження об’єктів культурної спадщини в Улашанівської сільській раді», «Шкільний автобус».

     Окрім того, депутати розглянули питання щодо перейменування  назви вулиці Іванова в  селі Улашанівка, врахувавши побажання місцевих жителів, та прийняли рішення назвати її в честь Героя-земляка Марковського Володимира.

   На завершення сесії сільський голова привітав усіх із прийдешніми різдвяно-новорічними святами, подякував за плідну роботу у році, що минає та висловив сподівання що у 2023 році країна здобуде Перемогу і вдасться зробити набагато більше для жителів населених пунктів громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь