A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ШЕПЕТІВСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА ІНФОРМУЄ: Оголошено про підозру трьом мешканцям сусідньої області за вчинення розбійного нападу на 80-річну жительку Шепетівського району

Дата: 03.01.2023 09:47
Кількість переглядів: 88

   Фото без опису

        За процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури трьом нападникам повідомлено про підозру у розбої вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану, поєднаному з проникненням у житло.

      Подія сталася 24 грудня 2022 року у одному із сіл Шепетівського району.  Спільники проникли на територію будинковолодіння потерпілої, де шляхом пошкодження вхідних дверей в будинок, проникли в середину та вчинили напад на потерпілу, застосовавши насильство небезпечне для життя та здоров’я, яке виразилось у зв’язуванні хусткою рук та очей потерпілої, нанесенні кулаками систематичних ударів по тулубу останньої, вимагали у неї грошові кошти.

      Однак, не отримавши відповіді від потерпілої зловмисники розшукали грошові кошти в будинку самостійно, якими заволоділи та забрали її мобільний телефон, спричинивши майнової шкоди на загальну суму 120 250 грн та 200 євро.    

      Після чого, покинули будинок потерпілої, а саму потерпілу залишили у безпорадному стані зі зв’язаними руками та зав’язаними очима, лежачою на підлозі.

      Правоохоронці встановили розбійників та затримали в порядку ст. 208 КПК  України.

      Усім трьом фігурантам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

      Чоловікам загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

 

      Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь