ПРИВІТАННЯ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

Дата: 06.01.2023 16:02
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

 

Дорогі жителі!

      Дозвольте сьогодні привітати зі світлим і радісним святом – Різдвом Христовим усіх, хто відзначає його за юліанським календарем 7 січня!

     Попри життя в умовах воєнного стану, не зважаючи на труднощі й проблеми, українці намагаються відзначати новорічно-різдвяні свята. Серед усіх свят у релігійному календарі, Різдво Христове – це одне із найважливіших свят для християн усього світу. Це сімейне свято, яке символізує початок, світлу любов та надію. Вважається, що саме у різдвяний час здійснюються заповітні бажання та відбуваються дива.

      Тож у це світле свято хочемо побажати усім жителям громади дарувати надію близьким і втілювати свої мрії, щиро вірити і ніколи не забувати про просте людське щастя. Бажаємо цінувати все, що у вас є, і насолоджуватися кожною миттю свого життя.

      Нехай Господь береже кожну родину, множить радість та добро, а прийдешні свята принесуть усім Божі та земні щедроти! Нехай дорогу у майбутнє осяє яскрава Різдвяна Зірка!

      Щасливого Різдва!

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь