A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПІДТРИМКА У ВАЖКИЙ ЧАС

Дата: 13.01.2023 10:43
Кількість переглядів: 240

 

      Рятуючись від наслідків страшної повномасштабної війни, аби зберегти власне життя та життя своїх дітей, мільйони українців вимушено покинули свої домівки. Ці люди в одну мить втратили те, що наживали роками…

     Улашанівська громада, як і інші громади Хмельниччини, надає прихисток внутрішньо переміщеним особам та, за можливості, допомогу для задоволення першочергових потреб. Повсякчас завдяки різноманітним благодійним організаціям та державним програмам цим громадянам надається як грошова, так і матеріальна допомога.

      Днями представники благодійного фонду «Рокада» Хмельницького осередку завітали до громади аби надати благодійну допомогу  вразливим категоріям осіб з числа внутрішньо переміщених осіб.

      Згідно чіткої процедури надання благодійної допомоги, допомогу у вигляді засобів гігієни, постільної білизни, матраців, подушок, ковдр, рушників, термосів тощо одержали 53 родини (понад 100 осіб) з числа внутрішньо переміщених осіб.

      Зважаючи на те, що основними напрямами діяльності благодійного фонду «Рокада»  є також консультації із соціальних питань, психологічної підтримки та юридичні консультації, спеціалісти фонду окремо поспілкувалися з громадянами та надали необхідні консультації. 


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь