A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

В УЛАШАНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПЕРЕДАЛИ АВТОМОБІЛЬ НА ПОТРЕБИ ЗСУ

Дата: 18.01.2023 13:55
Кількість переглядів: 1428

 

 Фото без опису

      Війна, на жаль, триває… Вона не так далеко, як може здатися. Там, на фронті, – чиїсь тати, мами, чоловіки, дружини, брати, сестри, сини і доньки. Ті, хто не жаліються на втому, ті, які заслуговують спати на сухому і теплому ліжку в обіймах своїх коханих чи дітей.

      Наші земляки також зараз захищають кордони України. Підрозділу, де вони служать, потрібен автомобіль, адже пересуватися, виконувати поставлені перед ними завдання просто неможливо без транспортних засобів.

      Ми, в тилу, намагаємося забезпечити військових всім необхідним, аби полегшити службу нашим захисникам, тому, за ініціативи керівництва Улашанівської сільської ради, було оголошено збір коштів на автомобіль для підрозділу ЗСУ. 

      Так, сьогодні, 18 січня, в Улашанівській громаді відбулася знакова і надзвичайно приємна подія – на потреби наших земляків було передано позашляховик «MІTSUBISHI-OUTLANDER», який служитиме їм для забезпечення оперативного реагування під час виконання визначених завдань.

      Хочемо висловити вдячність усім, хто долучився до збору коштів на придбання цього авто. Особливо слід відзначити колективи закладів освіти Улашанівської територіальної громади, які відгукнулися та зібрали левову частку коштів, старостам старостинських округів, діловодам, виконавчому комітету Улашанівської сільської ради, небайдужим жителям нашої територіальної громади, а також громадянам із-за кордону.

      Новорічно-різдвяні свята на території Улашанівської територіальної громади стартували мистецькою акцією благодійного змісту «Колядуємо на ЗСУ». Колядники у такий спосіб вітали жителів громади зі святами, а мешканці громади радо зустрічали гостей – колядників, давали гроші та дякували від щирого серця зі сльозами на очах та вірою в ПЕРЕМОГУ.

      Так жителі с.Пашуки, колядуючи від хати до хати,  зібрали кошти у сумі 20 тис. грн. та передали їх на потреби Збройних сил України. На   ці кошти було придбано 4 автомобільні гуми розміром 235х70хR16 на колеса для джипа.

      Учасники благодійної акції села Іванівка, зібрали 22850 грн. За ці кошти вони придбали бензопили STIHL, інструменти, енергетичні батончики, каву та шкарпетки і сьогодні передають їх нашим захисникам. Також староста Хоровецького старостинського округу придбав за власні кошти бензопилу STIHL.

      А ще нашим захисникам передано окопні свічки, які з любов’ю і турботою виготовили учасники освітнього процесу закладів загальної середньої освіти громади: це учні, вчителі, техпрацівники, батьки та смаколики, які зібрав дружній колектив Цвітоського ліцею.

      Ще раз хочемо висловити щиру подяку кожному, хто приймав участь у зборі коштів, придбанні, доставці авто із-за кордону. За кожну гривню, за допомогу, молитву, підтримку, та побажання. Ми зробили дуже гарну справу разом!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь