A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

  Стартував благодійний проєкт «Збережи усмішку дитині»

Дата: 20.01.2023 10:07
Кількість переглядів: 222

 

 kids-smile.org.ua

      «Збережи усмішку дитині»: діти ВПО можуть безоплатно отримати профілактику та лікування карієсу по всій Україні.

      Стартував благодійний проєкт «Збережи усмішку дитині». Діти (віком до 12 років) вимушених переселенців (внутрішньо переміщених осіб) або військовослужбовців ЗСУ, можуть безоплатно отримати діагностику, профілактику та лікування карієсу в різних містах країни.

      З першого року життя в 15% дітей в Україні виникає та поширюється карієс, а 9 з 10 першокласників йдуть до школи з уже пошкодженими зубами. На початку навчання в школі захворюваність на карієс досягає піку в 95% дітей.

      Під час війни лікують переважно невідкладні випадки (гострий біль).

      Бренди IVOCLAR, INSPE та Piksters, разом із небайдужими стоматологами у різних куточках України, об’єднала одна мета – зберегти усмішки дітей. Вже зараз матеріалів для реалізації проекту доставлено з розрахунку на профілактику та лікування 5000 дитячих усмішок.

      Щоб отримати безкоштовну допомогу необхідно мати:

  • довідку ВПО; 
  • копію свідоцтва про народження дитини;
  • документ, що підтверджує особу батька/матері/опікуна дитини.

      Для зручності пошуку найближчого стоматологічного кабінету-партнера проєкту, запущена інтернет сторінка з логічним інтерфейсом.

      Отримати послугу просто: 

  • Обираєте клініку-партнера програми; 
  • Узгоджуєте з клінікою дату та час прийому; 
  • Отримуєте допомогу в межах проєкту.

      Лікар у клініці проведе діагностику ротової порожнини дитини і при виявленні зубчиків, ушкоджених карієсом – проведе лікування та профілактику появи нових уражень карієсом. 

      Запрошуємо стоматологів долучатись до проєкту «Збережи усмішку дитині» та стати партнером. Чим більше нас, тим більше здорових, щасливих усмішок малечі. 

      Діти - наше майбутнє і їх здоров'я повинне бути пріоритетом!

      За додатковою інформацією звертайтесь

Проєктний менеджер INSPE

Ірина Палига

Тел.067 686 73 39

e-mail: iryna.palyha@inspe.ua

***

Інформаційна довідка

INSPE – компанія з історією, традиціями і при цьому молода та дуже сучасна. Від свого заснування у 1997 році і до сьогодні, мета INSPE - підвищення стандартів в українській стоматології до світового рівня. Інновації, які з’являються на ринку, обладнання, матеріали, інструменти від найкращих виробників-світових лідерів, навчання з найвідомішими лекторами-практиками, надійна технічна підтримка – те, що INSPE завжди пропонує своїм клієнтам.

IVOCLAR – компанія з історією сімейного бізнесу, яка почалась у 1923 році. Сьогодні це одна з провідних стоматологічних компаній у світі. Комплексні рішення IVOCLAR допомагають людям поліпшити стан здоров'я порожнини рота в усьому світі. Як і клієнти, компанія ніколи не стоїть на місці. IVOCLAR поділяє одну місію: Making People Smile.
Piksters – флагманський бренд австралійської компанії Erskine Oral Care, яка створена в 1992 році доктором Крейгом Ерскін-Смітом. Erskine Oral Care розробляє, виробляє та розповсюджує засоби догляду за зубами та порожниною рота по всьому світу. Piksters широко поширена у стоматологічних, продуктових та аптечних мережах, як провідна міжзубна щітка в Австралії. Однією з цілей компанії є надання продуктів, які прості у використанні та заощаджують час.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь