ШЕПЕТІВСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА ІНФОРМУЄ: Житель Славути відповідатиме за надання неправомірної вигоди службовій особі

Дата: 23.01.2023 11:33
Кількість переглядів: 289

 

Фото без опису

    Прокурорами Шепетівської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт відносно 46-річного славутчанина за фактом пропозиції службовій особі надати неправомірну вигоду, а також в наданні такої вигоди за невчинення службовою особою в його інтересах дій з використанням наданого  службового становища (ч. 1 ст. 369 КК України).

     Встановлено, що в грудні минулого року з метою уникнення відповідальності за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, молодик запропонував неправомірну вигоду правоохоронцям.

      Не реагуючи на попередження патрульних про кримінальну відповідальність за такі дії, чоловік не зупинився щодо своїх намірів та надав неправомірну вигоду в розмірі 1200 гривень, розмістивши кошти між водійським та переднім пасажирським сидіннями службового автомобіля.

      За вчинення таких неправомірних дій правопорушник відповідатиме перед судом.   

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь