A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

В Улашанівській громаді відбулася зустріч з представниками Нацгвардії, Нацполіції та Держприкордонслужби стосовно формування штурмових бригад «Гвардії наступу»

Дата: 09.03.2023 15:19
Кількість переглядів: 365

Фото без опису

      Сьогодні, 9 березня, за участі голови Шепетівської військової адміністрації Олексія Глушакова, представників Національної гвардії України, Національної поліції України та Державної прикордонної служби України в приміщенні громадської приймальні відбулася зустріч з керівництвом громади та місцевими жителями. В ході цієї зустрічі всі присутні ознайомилися з аспектами формування штурмових бригад «Гвардії наступу», умовами служби в них і отримали відповіді на всі важливі питання. Зважаючи на оголошення повітряної тривоги усім присутнім довелося спуститися в укриття.

      Набір добровольців – мотивованих людей проводиться до восьми штурмових бригад «Гвардії наступу», які готуються у складі Нацгвардії, Нацполіції та Держприкордонслужби.  У бригади можуть вступати мотивовані добровольці, а основою цих підрозділів будуть чинні поліцейські, прикордонники та бійці Національної гвардії.

      Нагадаємо, що формування штурмових бригад «Гвардії наступу» розпочалося у лютому цього року. Основний акцент під час формування робиться на мотивованих добровольців, які мають можливість самостійно вибирати підрозділ, де пройдуть повноцінну підготовку згідно своєї спеціальності та братимуть участь у звільненні окупованих територій.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь