A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ЩИРО ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ

Дата: 15.03.2023 08:56
Кількість переглядів: 130

 

Фото без опису

     Сьогодні, 15 березня, свій 50-річний ювілей відзначає головний спеціаліст з питань культури відділу з гуманітарних питань КРАВЧЕНКО Оксана Володимирівна!

      Шановна Оксано Володимирівно!

      Прийміть найщиріші вітання з ювілейним Днем народження!

Бажаємо Вам, щоб життя було світлим і радісним, а дружні привітання додали життєвої наснаги в скарбничку Вашої  душі. Міцного Вам здоров´я, сімейного затишку і щастя, щедрої світлої долі, багатої на любов і добро, вірних друзів, здійснення всіх Ваших задумів та планів. Нехай Вас завжди супроводжують по життю успіх, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються підтримкою та любов’ю рідних і близьких. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на добрі звістки, радісні події, особисті досягнення і благородні справи. Хай і надалі плідною буде Ваша праця. Зичимо, аби кожен Ваш день наповнювався найважливішими словами, які зігріватимуть душу, принесуть тепло й добро до Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження та задоволення від роботи. Хай здійснюється все задумане! Мирного неба Вам, Божої благодаті на многії літа та спокою в рідній Україні!

Фото без опису

 

       З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь