Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПОДБАЙТЕ ПРО БЕЗПЕКУ ПІД ЧАС ВЕЛИКОДНЯ

Дата: 14.04.2023 10:12
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

❗️Дорогі жителі❗️

      Наближається одне з найбільших релігійних свят – Світле Христове Воскресіння.

      Враховуючи воєнний стан, Улашанівська сільська рада рекомендує на Великдень уникати великих скупчень людей та радить не ігнорувати сигналів «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА», щоб не наразити себе на небезпеку.

      Почувши сигнал «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА», необхідно:

- зберігати спокій і не панікувати;

- пройти у найпростіше укриття;

- бути уважними один до одного, допомагати за необхідністю усім, хто цього потребує, при переході до  найпростішого укриття або сховища.

      Звертаємо також вашу увагу на те, що наказом Хмельницької обласної державної адміністрації скорочено комендантську годину. В ніч з 15 на 16 квітня 2023 року комендантська година діятиме із 00.00 до 03.00 години ранку – у цей час категорично забороняється перебувати на вулиці.

    Важливо також дотримуватися правил пожежної безпеки:

  • Вдома у ході приготування паски та різноманітних святкових страв слід обережно поводитися із газовими та електричними побутовими приладами, аби не призвести до пожежі на кухні.
  • Проявляйте особливу пильність та обережність при використанні свічок – тримаючи свічку в руках, слідкуйте за тим, щоб вогонь не потрапив на власні або чужі речі, які можуть миттєво спалахнути.
  • Під час освячення паски, подбайте про те, аби запалена свічка не торкалась поліетилену або кошика. Ознайомтесь з планом евакуації на випадок виникнення пожежі та місць розміщення первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників, пожежних щитів, води, тощо). Прослідкуйте, щоб діти перебували під наглядом дорослих та не бавилися з вогнем.

      Просимо жителів громади з розумінням поставитися до обмежень воєнного часу, неухильно дотримуватися громадського порядку, адже безпека понад усе!

      Будьмо єдині! Саме так ми наближаємо ПЕРЕМОГУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь