A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ЗВЕРНЕННЯ З НАГОДИ ДНЯ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ

Дата: 08.05.2023 08:36
Кількість переглядів: 70

 

Фото без опису

       Дорогі жителі Улашанівської територіальної громади!

       8 травня Україна разом із усім цивілізованим світом відзначає День пам’яті та примирення і вшановує пам’ять полеглих у Другій світовій війні. Ми знаємо ціну тієї війни – мільйони втрачених життів, скалічених доль і закатованих душ...

      Цього року наша держава вдруге відзначає День пам’яті та примирення в умовах повномасштабної збройної агресії росії, яка також супроводжується жахливими воєнними злочинами з боку російської армії та політично-військового керівництва російської федерації проти українського народу.

      Наша боротьба триває щоденно з 2014 року, і ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право на вільне майбутнє. Сьогодні ми можемо впевнено сказати, що Захисники України стали гідними спадкоємцями слави наших предків воїнів-визволителів, які героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній, українській землі. Для нашого народу це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності.

      Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям! Мирного неба нам, світлих надій та упевненості у завтрашньому дні! Слава Україні!

  

      З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь