A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

9 травня – День Європи

Дата: 09.05.2023 08:26
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

      Шановні жителі Улашанівської територіальної громади!

      8 травня Глава держави Володимир Зеленський підписав указ про відзначення 9 травня Днем Європи спільно із Європейським союзом. Своїм указом Президент України наголосив на історичній єдності усіх європейців: «Усвідомлюючи європейську ідентичність Українського народу, з метою зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру, безпеки й стабільності на європейському континенті, засвідчуючи відданість ідеалам та цінностям демократії, підтримуючи ініціативи молодіжних та інших громадських об’єднань, постановляю установити в Україні День Європи, який відзначати щороку 9 травня спільно з державами Європейського Союзу», – йдеться у підписаному указі.

      Дорогі земляки!

      Сьогодні, 9 травня, 440-й день війни в Україні… У такий непростий для нашої держави час хочемо наголосити на тому, що саме єдність наближає Перемогу! Відзначення Дня Європи у черговий раз нагадує нам, що Європа починається у серці кожного з нас!

      Вітаємо з Днем Європи! Цей день є незмінним підтвердження цілей нашої нації стати не лише географічною частиною Європи, а й гордим представником європейської спільноти. Бажаємо усім мирного неба над головою та якнайшвидшої Перемоги!

     Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь