Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

14 травня – День матері

Дата: 14.05.2023 07:29
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

 

     Дорогі наші матері! Любі жінки!

     Прийміть найсердечніші вітання з прекрасним святом – Днем Матері!

      В Україні вже стало доброю традицією відзначати в другу неділю травня одне з найголовніших родинних свят – День Матері, берегині духовної опори роду. Цей день – це ще один привід подякувати мамі за любов, турботу і підтримку і сказати їй про те, що вона – найрідніша та найдорожча людина.

     Нелегкі часи переживає наша ненька-Україна, мабуть, найтрагічніші у новітній історії. І саме щоденні молитви українських матерів допомагають їхнім синам і донькам, які воюють на фронті, вистояти і зберегти віру в завтрашній день.

     Велика вдячність матерям, які народили та виховали справжніх і вірних патріотів своєї держави – Героїв України, багатодітним матерям та жінкам, які стали турботливими неньками для дітей-сиріт.

     Низький уклін вам, наші мами, за недоспані ночі, за ніжну колискову, за тепло і невичерпну ласку, за терпіння, витримку і мудрість.

     Нехай кожній родині нашої громади це свято принесе тепло, затишок і любов, де будуть виховуватися наші діти – цвіт української нації, які в майбутньому примножуватимуть славу своєї малої батьківщини та творитимуть нову величну історію української держави!

 

      З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь