A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

18 травня – День вишиванки

Дата: 18.05.2023 08:31
Кількість переглядів: 69

 

Фото без опису

      Шановні жителі Улашанівської територіальної громади!

      У культурі кожного народу є речі, які яскраво відображають його особливу традицію. Сьогодні, 18 травня, в Україні відзначається свято краси і національної згуртованості – День вишиванки!

     Це свято щороку у нашій державі відзначають у третій четвер травня. Ідея започаткувати це його спала на думку студентам Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича у 2006 році, аби підтримати традиційний український одяг та вшанувати нашу культуру. Згодом цю ідею підхопили мільйони українців не лише в Україні, а й далеко за її межами, аби продемонструвати світові свою самоідентифікацію та національний код.

      Нині ж вишиванка – це наша сучасна зброя проти ворога! Це – символ української нескореності та свободи. Одягнути вишиванку – означає відчути себе частинкою великої української родини,  яка сьогодні відстоює своє право на існування, як нації.

      У День вишиванки хочемо побажати миру і злагоди в ваших будинках і серцях.  Нехай ваш патріотизм допомагає захищати Україну та робити її  цілісною та успішною.

       Пам'ятайте, що ми – Українці й разом зможемо все!

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь